Home » Mooie Merken

MOOIE MERKEN

De ambitie van Zo Zero is om plastic producten voor eenmalig gebruik en wegwerpartikelen te vermijden en zo min mogelijk afval te produceren. Lukt het Zo Zero om 100% zero te zijn? Nog niet helemaal, maar wij besteden veel tijd aan de selectie van ons assortiment en stellen strenge eisen aan onze leveranciers. Onze leveranciers produceren milieuvriendelijke producten die een #zeroplastic en #zerowaste levensstijl bevorderen. Wij verkopen alleen producten van leveranciers die duurzaamheid in hun bedrijfsvoering en productieproces vooropstellen. Het kan een enkele keer voorkomen, vanuit bijvoorbeeld hygiënisch oogpunt, dat ook Zo Zero met niet duurzame verpakkingen te maken krijgt, maar in principe houden wij plastic buiten de deur.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat de producten die wij verkopen het beste alternatief zijn die op dit moment beschikbaar zijn.

 

Zo Zero vraagt aan al haar leveranciers om 100% plasticvrij te leveren. Hoe minder verpakkingen wij ontvangen, hoe beter. Wanneer leveranciers niet voldoen aan deze wens, gaan wij met ze in gesprek en hopen wij samen tot een oplossing te komen. Bij Zo Zero werken wij samen met toffe bedrijven die duurzaamheid in hun bedrijfsvoering en productieproces vooropstellen, maar niemand is perfect. Wel geloven wij dat duurzame producten een duurzame verpakking verdienen. Lukt het niet om tot een goede oplossing te komen, dan gaan wij op zoek naar een alternatief. 

Alle Zo Zero Leveranciers

Hieronder vindt je alle leveranciers van Zo Zero. Wij zullen nooit producten verkopen waarvan wij niet weten waar deze vandaan komen en wij willen deze informatie met jullie delen. Je zult op onze website dan ook nooit producten vinden waarvan niet duidelijk is wie de leverancier is.

The Good Roll