Home » Over Zo Zero » Gezellige Gast

Gezellige Gast

Wij vinden het leuk om de klanten van Zo Zero te leren kennen dus laat een vraag, reactie of vriendelijke groet achter op deze pagina! 

 

Wat vind je van onze producten? Hebben we iets gemist in ons assortiment waar jij naar op zoek bent of heb jij de gouden tip voor een plasticvrij product die wij over het hoofd hebben gezien? Heb je een leuk artikel of boek gelezen over het plastic probleem in de wereld of is er iemand die je inspireert om een zero waste lifestyle te leven? Laat het ons weten, je mag natuurlijk ook gewoon hallo zeggen!

Reactie plaatsen

Reacties

Jet
6 dagen geleden

Aan het team van Zo Zero,
Mooie website! Ik heb een bult producten bij jullie besteld.
Ik probeerde te kiezen tussen bijvoorbeeld de schuursponzen en zocht op hun websites naar waar de sponzen worden gemaakt, omdat ik het liefst zo lokaal mogelijk koop. Was niet te vinden, jullie weten vast wel waar ze vandaan komen. Misschien is het wat om ook de impact van het transport/de levering van de producten op de website te vermelden, hoewel dat ongetwijfeld complex zal zijn.
Hoe dan ook complimenten.
Groet, Jet

Eline van de Ven
een maand geleden

Weer een bestelling geplaatst! Fijne website om lekker doorheen te scrollen. Langzaam plastic vrije alternatieven aan het verzamelen, of minder producten gebruiken :). Fijn dat er zoveel informatie over de producten op de website staat, zoals materiaal en de afkomst ervan. En natuurlijk de kartonnen verpakking en de fietscourrier.

Yvonne Boermans
2 maanden geleden

Hallo,
Ik wou even weten of de tandpasta in de potjes ook vegan zijn.
Groetjes van Yvonne

Marjolein
2 maanden geleden

Vandaag mijn tweede bestelling gedaan. Ik gebruik momenteel mijn voorraad plastic artikelen op en vervang het vervolgens voor een duurzame variant. Zo Zero heeft een leuk divers assortiment daarvoor.

Isolde
4 maanden geleden

Erg blij met de set duurzame wasbare wattenschijfjes! Nu hoef ik niet meer dagelijks wattenschijfjes weg te gooien :)