Home » Over Zo Zero » Gezellige Gast

Gezellige Gast

Wij vinden het leuk om de klanten van Zo Zero te leren kennen dus laat een vraag, reactie of vriendelijke groet achter op deze pagina! 

 

Wat vind je van onze producten? Hebben we iets gemist in ons assortiment waar jij naar op zoek bent of heb jij de gouden tip voor een plasticvrij product die wij over het hoofd hebben gezien? Heb je een leuk artikel of boek gelezen over het plastic probleem in de wereld of is er iemand die je inspireert om een zero waste lifestyle te leven? Laat het ons weten, je mag natuurlijk ook gewoon hallo zeggen!

Reactie plaatsen

Reacties

Julia
2 maanden geleden

Ooit via Insta al doorgegeven dat ik graag een zeepbakje zou hebben, zodat ik ook onderweg mijn zeepje mee kan nemen. Nu op de website en dus besteld! Als ik weer eens iets zoek dat ik niet in een winkel kan vinden, zal ik weer op deze site belanden :)

Marlijn
3 maanden geleden

Erg fijne producten! Blij dat ik jullie gevonden heb!

Femke
3 maanden geleden

Wat een ontzettend leuke producten hebben jullie :-)

Lydia
4 maanden geleden

Alleen al door het bestellen van jullie spullen word ik blij. Het geeft een goed gevoel goed te zijn voor onze planeet. Ik begin mijn dag heerlijk positief!! En oh ja, jullie spullen zijn fantastisch!

Margot
5 maanden geleden

via ecogoodies op deze site terecht gekomen. wat een mooie spullen. vandaag meteen heel wat besteld. ik ben erg benieuwd.

Anne
6 maanden geleden

Kon het niet laten meteen veel te veel te kopen! Hopelijk binnenkort nog meer te koop!

Tara
6 maanden geleden

Hallo!

Wat een leuke site met leuke spullen! Eerste keer dat ik bestel maar ik ben benieuwd :))

Jet
7 maanden geleden

Aan het team van Zo Zero,
Mooie website! Ik heb een bult producten bij jullie besteld.
Ik probeerde te kiezen tussen bijvoorbeeld de schuursponzen en zocht op hun websites naar waar de sponzen worden gemaakt, omdat ik het liefst zo lokaal mogelijk koop. Was niet te vinden, jullie weten vast wel waar ze vandaan komen. Misschien is het wat om ook de impact van het transport/de levering van de producten op de website te vermelden, hoewel dat ongetwijfeld complex zal zijn.
Hoe dan ook complimenten.
Groet, Jet

Eline van de Ven
8 maanden geleden

Weer een bestelling geplaatst! Fijne website om lekker doorheen te scrollen. Langzaam plastic vrije alternatieven aan het verzamelen, of minder producten gebruiken :). Fijn dat er zoveel informatie over de producten op de website staat, zoals materiaal en de afkomst ervan. En natuurlijk de kartonnen verpakking en de fietscourrier.

Yvonne Boermans
8 maanden geleden

Hallo,
Ik wou even weten of de tandpasta in de potjes ook vegan zijn.
Groetjes van Yvonne